SEMANATOARE DE VANZARE

O SEMANATOARE DE VANZARE

Plantarea răsadului, a puieților și a semințelor cere la fel de mult timp ca și îngrijirea plantelor și culesul recoltei. Totodată, pentru fiecare plantă trebuie să respecte niște reguli de plantare specifice – distanța dintre gropi, adâncime, dragostea pentru lumină și altele. La o casă de vacanță putem planta tot ce este necesar în 2-3 zile, în timp ce la o fermă mare sau pe un lan de cereale vom consuma mai multe săptămâni pentru această procedură, în situația aceasta o soluție va fi o semănat de care poate fi cumpărat din magazinul de utilizare agricolă al nostru.

Noi comercializăm semanatori de vanzare la cele mai democratice prețuri. Noi vă propunem să cumpărați semanatoare de vanzare pentru plantarea rapidă a tuberculilor, semințelor, răsadului pe terenurile de fermier mari, mijlocii și mici. Tehnica cu randament sporit simplifică considerabil procesul semănatului, permite executarea în termen a volumului de lucrări preconizat, fără suprasolicitarea muncitorilor.

Toate semanatorile sunt fabricate în condiții de uzină, fapt care exclude rebutul „artizanal”. Semanatoare bloc motorizat de vanzare sau utilaje de alt tip pot fi cumpărate de la Agrosan de la producători mari precum:TOSCANO, SAKALAK

CUM SĂ ALEGEM O SEMĂNĂTOARE?

Semanatoare este unul dintre agregatele cheie de a cărui funcționare depinde bunăstarea oricărei întreprinderi agricole. Atunci când alegem o semănătoare trebuie să ținem minte, în primul rând, că această mașină trebuie să se încadreze reușit în parcul de tehnică existent.  Pentru aceasta trebuie să ținem cont de tehnologia de creștere a culturilor, adoptată în gospodărie, de structura solului, geometria, dimensiunea și nivelarea câmpului, puterea mijloacelor energetice și modul de distribuire a resturilor de miriște.

După tipuri de culturi agricole care se plantează, semănătorile pot fi universale și specializate. Între ultimele se numără semanatori cereale, de porumb, de legume etc.

SEMĂNĂTORI PENTRU TRACTOR MIC

Tehnica precum semanatori pentru tractoare mici devine tot mai solicitată an de an. Abia apărute pe piața agricolă, aceste modele le-au plăcut imediat fermierilor moldoveni. Nici nu este surprinzător, pentru că sunt compacte, de gabarit mic, multifuncționale și puternice, și totodată ieftine și econome. Noi le propunem clienților noștri să cumpere semanatoare pentru tractor mic de calitate înaltă și la prețuri democratice.  

– Semanatoare cereale pentru tractor este cea mai răspândită, permite săditul grâului și a orzului în opt sau douăsprezece rânduri, semanatoare cereale pentru tractor mic reprezintă un dispozitiv suspendat care execută semănatul mecanizat al culturilor agricole. Piesa suspendată se cuplează cu tehnica mică cu o capacitate de la 12 cap-putere. Instalarea se efectuează printr-o piesă suspendat cu trei puncte, astfel semanatoare cereale pentru tractoare mici pot fi instalate, practic, pe orice model.

– Semanatoare porumb pentru tractor mic este o altă categorie care se regăsește în catalogul nostru. Semanatoare porumb face posibil semănatul porumbului prin metoda punctată exactă. Utilizând aceste utilaje, putem economisi muți bani pe materialul de sădit, menținând totodată o recoltă la hectar ridicată. În plus, această metodă ușurează considerabil îngrijirea și plantarea acestei culturi în viitor.

SEMĂNĂTORI PENTRU BLOCURI MOTORIZATE

Blocul motorizat este o soluție optimă pentru agricultorii mici. Este un agregat funcțional cu diverse piese suspendate care accelerează de câteva ori toate procesele de lucru, le execută mai calitativ cu un consum minim de forțe și combustibil.

Se bucură de o popularitate deosebită semănătorile cu ajutorul cărora se execută semănatul mecanic al diverselor culturi în sol.

La magazinul Agrosan puteți cumpăra o semanatoare pentru bloc motorizat pentru semănatul culturilor agricole pe teritorii mici și medii.

–  O semanatoare cereale pentru bloc motorizat poate avea între  5 și 8 rânduri, totodată productivitatea blocului motorizat trebuie să constituie între 6 și 15 cai-putere. se prestabilește o distanță între rânduri de 15-30 cm (în funcție de cultura de sădit). Adâncirea dării sub brazdă de asemenea se prestabilește de 5-10 cm. Greutatea acestei semănători variază, în funcție de model, de la 52 la 84 kg.

Din utilajele cu profil îngust face parte semanatoare porumb pentru bloc motorizat, care asigură o precizie maximă a săditului cerealelor, fluxuri uniforme de semințe de porumb în conductele de semințe, iar dimensiunile cerealelor nu influențează procedura de semănat. 

Căutați o tehnică fiabilă și calitativă?   Catalog utilaje agricole Agrosan este ceea de ce aveți nevoie!

Un aparat de semanat de vanzare, o semănătoare, o stație meteorologică agricolă sau orice altă tehnică agricolă, oferită de compania noastră, pot fi cumpărate la prețurile cele mai democratice, de calitate înaltă și dintr-o listă vastă de denumiri și modele.