TRACTOARE

TRACTOARE

Tractorul este un dispozitiv tehnic multifuncțional, destinat lucrărilor agricole se utilizează atât în scopuri personale, cât și la scară socială. Tractorul este foarte rezistent, se potrivește perfect pentru activități pe orice sectoare. Pentru a cumpăra un tractor de vanzare în Moldova, vă puteți adresa la compania Agrosan. Noi livrăm doar tehnică agricolă de calitate,  tehnica agricola tractoare de la producători apreciați precum: HARS, Toscana. În afară de aceasta, veți găsi la noi un sortiment vast de articole de completare, piese auto și mijloace pentru deservirea tehnicii.

Deja de 5 ani, tractoarele agricole de vanzare in Moldova este una dintre direcțiile cheie în activitatea companiei  Agrosan. În această perioadă, am obținut o experiență vastă de activitate și înțelegerea cerințelor cumpărătorilor față de tehnica specializată pe care o procură.

CUM SĂ ALEGEM UN TRACTOR?

În prezent, se efectuează vanzare tractoare de mai multe tipuri:

– Un tractor tehnica agricola ușor, având motoare cu o capacitate de cel mult 5 kW. Suprafața de cultivare maxim posibilă constituie 2 hectare. Aceștia consumă puțin combustibil. Sunt adaptate la deplasarea pe teren fără drum.
– Aparat mediu, puterea motorului constituie aici între 5 și 13 kW. Astfel de mașini sunt capabile să prelucreze solul pe plantații de cel mult 5 hectare. Se utilizează pentru cultivarea solului pe teritorii private sau publice.
– Model greu, reprezintă analogul unui agregat obișnuit. Puterea maximă constituie 40 kW. Sunt bune pentru exploatare pe orice terenuri. Se folosesc pentru lucrări de orice tip.

CE FEL DE TRACTOR SĂ ALEGEM?

În magazinul nostru puteți cumpăra un tractor mic de vanzare (ușor), mediu și greu.
Tractoare mici de vanzare in Moldova într-un sortiment vast este ceea ce ne avantajează în raport cu alte magazine agricole! Tehnica precum tractor mic in Moldova devine tot mai populară an de an. Abia apărute pe piața agricolă, aceste modele le-au plăcut imediat fermierilor moldoveni. Nici nu este surprinzător, pentru că sunt compacte, de gabarit mic, multifuncționale și puternice, și totodată ieftine și econome. Noi le propunem clienților noștri tractor mic de vanzare in Moldova preturi pe care noi le stabilim cel mai democratic.

DE CE ESTE AVANTAJOS SĂ CUMPĂRAȚI UN TRACTOR MIC LA NOI?

– Dvs. puteți cumpăra un tractor mic de vanzare in Moldova sau beneficia de o consultație în magazinul nostru și pe platoul agricol. Noi vă vom recomanda un model care se potrivește cu adevărat scopurilor Dvs. fără să plătiți în plus pentru funcții inutile.

– Cu noi să cumpărați un tractor mic Chisinau la Comrat este ușor –  noi oferim toate certificatele și garanție.

– Noi lucrăm cu mulți producători mondiali, astfel puteți cumpăra un  tractor mic de vanzare in Moldova pret pentru care va fi cel mai avantajos anume la noi! Noi urmărim mereu calitatea tehnicii oferite, acordăm consultații și deservire post-garanție.

În afară de aceasta, la Agrosan puteți:

–  Tractor t 25 de vanzare in Moldova. Deja de o jumătate de secol antreprenorii autohtoni și străini văd în acesta un model care întrunește calitatea, proprietăți tehnologice și accesibilitatea. Acesta este destinat executării unor lucrări vaste în gospodăria agricolă și cea comunală, în producția de construcții și cea industrială, dar și pentru lucrări de transport de diverse tipuri.

– Tractor mtz 82 folosit de vanzare in Moldova. Destinația principală a tractorului MTZ 82 este executarea diferitelor lucrări agricole cu mașini și unelte suspendate, semisuspendate și remorcate.

Căutați o tehnică fiabilă și calitativă?  Catalog tehnica agricola Agrosan este ceea de ce aveți nevoie!

Plug de vanzare,  o semănătoare, o stație meteo agricolă sau orice altă tehnică agricolă, oferită de compania noastră, poate fi cumpărată la cele mai democratice prețuri, de calitate înaltă și într-o listă vastă de denumiri și modele.