ÎNCĂRCĂTOARE

VÂNZARE ÎNCĂRCĂTOARE - TIPURI DE ECHIPAMENTE SPECIALE:

Un încărcător este un vehicul autopropulsat care servește la prinderea, ridicarea, deplasarea și depozitarea mărfurilor. Un încărcător pe care îl puteți cumpăra în magazinul nostru agricol este utilizat pe scară largă în transportul de mărfuri, utilități, construcții și alte industrii. Facilitează foarte mult procesul de mutare a materialelor și mărfurilor, crește productivitatea muncii și este utilizat în interior și în exterior.

ÎNCĂRCĂTOR FRONTAL – o mașină universală echipată cu un corp de lucru sub formă de găleată pe un braț de ridicare. O caracteristică a acestui tip de unități este amplasarea frontală a unei cupe cu volum mare, care este umplută prin deplasarea încărcătorului înainte și descărcată prin basculare. Încărcătoarele frontale sunt utilizate pentru operațiuni de excavare și încărcare, mișcarea solului, curățarea teritoriilor etc.

O ÎNCĂRCĂTOARE DE ÎNCĂRCAT este un hibrid modern de mai multe tipuri de echipamente. Această mașină de mutare a pământului, echipată cu roți masive cu benzile de rulare mari, are o găleată pentru mișcarea solului sau pentru săpat. În plus, puteți cumpăra un încărcător de excavator pentru ridicarea materialelor vrac din stive.

Caracteristica principală a acestui echipament special este versatilitatea sa. Cu dimensiunile reduse, aceste mașini pot fi utilizate cu ușurință chiar și în zonele urbane dense.

De ce să cumpărați buldoexcavatoare la Agrosan? Vă vom sfătui cu privire la un model care se potrivește cu adevărat obiectivelor dvs. fără a plăti în exces pentru funcționalități inutile.

SKID STEER LOADER

Vindem mini încărcătoare capabile să efectueze o mare varietate de tipuri de lucrări: de la încărcare și descărcare la construcție și curățare.

Beneficii:

dimensiuni mici și nivel ridicat de manevrabilitate, permițându-vă să lucrați în spații restrânse în care mașinile mari nu pot funcționa;
versatilitate și funcționalitate, datorită cărora pot fi utilizate atunci când efectuează lucrări de profil larg și înlocuiesc perfect alte unelte și mașini;
capacitatea de a vă echipa cu echipamente suplimentare care vă permit să efectuați acțiuni extrem de specializate;

POLITICA PRETULUI:

În compania Agrosan puteți cumpăra un stivuitor, al cărui preț este democratic, acordăm o atenție specială combinației de înaltă calitate și fiabilitate a produselor oferite. Datorită acestui stil de lucru, compania noastră este apreciată de clienții noștri, iar numărul acestora crește constant.
Avem doar încărcător de înaltă calitate, al cărui cost ne diferențiază favorabil de concurenții noștri.
Căutați echipamente fiabile și de înaltă calitate? Magazinul de mașini agricole Agrosan este ceea ce aveți nevoie!
Puteți afla mai multe detalii și puteți cumpăra un tractor în Moldova, un încărcător, o semănătoare sau orice alte mașini agricole oferite de compania noastră de la: +373 78 32 22 21

La noi, mașinile agricole din Moldova sunt mai accesibile! Sunați-ne!